2012. március 26., hétfő

Banán - őszibarack - kétszersült - joghurt 8+

Mostanában nem nagyon volt bejegyzés és recept, mivel nem volt időm főzni meg kotyvasztani Barninak, mert először ő volt beteg, aztán én, aztán kórházban voltunk, majd megint beteg lettem én, most meg ő. Mostmár mind a ketten gyógyulunk szépen, úgyhogy újra jönnek a bejegyzések. :-)

Ez a kis finomság uzsira vagy tízóraira éppen jó, de reggelire is elég tápláló. 

-1 közepes banán,
-1,5 őszibarack,
-fél natúr joghurt (danone könnyű és finom)
-1 kétszersült (nekem volt itthon még babáknak való, de a sima is teljesen jó).

A barackot felolvasztom és lehúzom a héját. A banánt megpucolom, felkarikázom. A kétszersültet darabokra töröm és a mixer edényébe teszem. Rá a banánt és a barackot. Hagyom 10-15 percre, hogy a barack még egy kis levet eresszen és elázzon a kétszersült. Összemixelem. Ezután hozzákeverem a joghurtot és tányérba kanalazom. :-)

Kb. 200 gramm.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése